Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zlatý hoch z Nagana Roman Hamrlík: Praštil do toho s o 10 let mladší kráskou!

Autor: Slávka Červená

Na stará kolena do toho praštil! Zlatý hoch z olympiády v Naganu bývalý hokejový obránce Roman Hamrlík (43) se v sobotu oženil. Slib dal své krásné Cynthii (33) v kostele v kanadském Montrealu.

Jen málokdo ví, že je to s milovanou Cynthií již druhá svatba. „Loni byl sňatek rovněž v Montrealu jen v kruhu rodinném, nyní větší v kostele,“ řekl Blesku zdroj blízký rodině.

Na veselce bylo 50 hostů. Z rodného Zlína odletěli za moře pochopitelně brácha Martin (44) s rodinou, Romanova máma Milada s přítelem a také kamarádi. Nechyběli ani další bývalí hokejisté Martin Kotásek či Radek Hamr.

První novomanželké foto.
První novomanželké foto.

Romantickému obřadu přihlížela i Romanova dcera z prvního vztahu Natálie (18) a jeho nynější miláček – malá Billie Rose, která nedávno oslavila rok. Díky Cynthii, s kterou žije spokojeně již čtyři roky, vyženil ještě syna Jamese (5).

„Myslím, že čas tak nějak dozrál. Jsem spokojený, mám krásnou rodinu, a tak svatba byla na místě,“ reagoval ženich v modrém obleku. Svatební hostina v luxusním hotelu William Gray byla ve znamení pompézní květinové výzdoby a jedly si ty nejvybranější pokrmy. „Přichystáno bylo naprosto vše, ale snad nejvíce ryb,“ prozradila Romanova máma Milada s tím, že se hodovalo a tančilo dlouho do noci.

Odchovanec zlínského hokeje, který v NHL za Tampu, Edmonton, NY Islanders, Calgary, Montreal a Washington odehrál 1490 zápasů, si nyní žije spokojeně. Věnuje se především rodině a pro změnu propadl golfu. Na hokej ale hned tak nezapomene. S Petrem Klímou založili v Montrealu hokejovou školu pro mládež.