Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dva roky pohádky končí. Florida dala Jágrovi Veroniku i život v luxusu

Autor: ps

Dva roky utečou jako voda. O tom by mohl vyprávět hokejista Jaromír Jágr (45), který tak dlouhou dobu strávil na Floridě. I když se mu stěhovat moc nechtělo, musí. Panthers už o něho nemají zájem. Pojďme si tedy shrnout jeho miamskou pohádku.

Psal se únor 2015, Jágr podepsal smlouvu na Floridě, což na jihu USA vzbudilo rozruch. Někdo se těšil a okamžitě si šel koupit dres, jiní říkali, že je to totální přešlap.

Zabydlel se rychle. První zápas sice proti Buffalu nebodoval, ale chuť si spravil o den později, kdy gólem a přihrávkou popravil Tampu ve floridském derby (4:3). Překonal Phila Esposita v historické tabulce střelců na 5. místě NHL a zlomil jich ještě několik.

Hokej zvládal, jako ho známe. Jako bůh! Lidé pod střechou BB&T Centra si ho hned zamilovali. „Nechápu, jak jsem předtím mohl celou kariéru hrát jinde,“ pochvaloval si povedenou štaci.

Kochat se může Jágr či jeho přítelkyně od rána do večera.
Kochat se může Jágr či jeho přítelkyně od rána do večera.

Zhruba rok si lebedil ve sluncem zahřátém luxusu, než praskl jeho vztah s  Veronikou Kopřivovou . Byl to únor 2016, kdy světem letěly zprávy, že má novou přítelkyni. Hubenou, krásnou holku z Teplic. Také ona měla svoji minulost, jenže tou se zrovna nechlubila. I když, jak později prozradila, se nikdy za práci ve strip podniku nestyděla.

Jaromír vzal Veroniku pod svá křídla. Našli si společné bydlení v pětihvězdičkovém věžáku, kde si dokonce slavná 68 zatančila u tyče. Dělali si z minulosti legraci, ale v Česku to byl poprask. Společnými silami ovšem i tuhle kapitolu překonali a kdo ví, možná to jejich vzájemnou lásku ještě více posílilo.

Veronika Jágra změnila. Nikdy předtím (nebo jenom velmi omezeně) neměl kontakt s veřejností. Ale blonďatá slečna dávala víc a víc nahlédnout do jejich soukromí. Slefíčka z tréninku, nové auto, úprava jídelníčku, sexy fotky na sociálních sítích. Takhle Jaromíra nikdo neznal!

Je Veronika Kopřivová připravená stát se paní Jágrovou? Překvapivá odpověď!
Video se připravuje ...

V červnu loňského roku Jágr poprvé ukázal Kopřivovou doma. Představil ji rodičům, ukazoval se s ní na společenských akcích, dokonce nafotil sexy kalendář. Také věc, do které byste ho předtím neuvrtali! „Verča je na mě přísná,“ dušoval se tehdy s jeho klasickým úsměvem.

Přestože to vypadalo, že si mezi Panthery vybudoval »nesmrtelnou« pozici, realita je jiná. Po dvou letech se Jaromír buď přesune do jiného zámořského klubu, nebo se vrátí domů do Kladna. Jiné možnosti nejsou moc pravděpodobné.

Stěhování z milovaného Miami Veronika oplakala. „Florida nám dala jeden druhého, tam jsme se poznali. Nikdy nezapomenu, jak mě kamarádka přemlouvala, ať se jdeme podívat na hokej a že jdeme po zápase poděkovat za lístky. A že si udělá alespoň s Jaromírem fotku. Já držkovala, že nejdu, že mě to nezajímá, že na ni počkám venku, ale co bych to byla za kámošku. Tak jsem šla... A pak to vzniklo,“ ronila slzy na sociální síti.

„Upřímně jsem docela smutná, ale chápu, je to bussines. Na Floridu jsem si za dva roky zvykla, byl to můj domov a vždy se tam budu ráda vracet. Je to konec, ale nový začátek,“ zakončila svoji zpověď. Kam je teď vítr zavane?