Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Držím palečky! Rosolova nová láska fandila jako o život, nakonec marně

Autor: bko

Dal do toho všechno, a jeho nová láska taky. Tenista Lukáš Rosol (31) se na slavném Wimbledonu prokousal z kvalifikace až do druhého kola, kde měl na lopatě 16. nasazeného Gillese Mullera. Téměř pohádkový comeback tenisty, který během trablů s rozpadem manželství s Michaelou Ochotskou spadl až do třetí světové stovky, přímo v Londýně sledovala i jeho nová přítelkyně Petra (23). A jeho nakonec marný boj pořádně prožívala...

Kamera na kurtu č. 12 v londýnském All England Clubu často mířila do pravého dolního rohu tribuny. Tam seděla půvabná blondýnka s fešným slamáčkem a bylo na ní vidět, že zápas Lukáše Rosola s Lucemburčanem Mullerem prožívá víc než kdo jiný.

Lukášův zápas byl pořádné drama, bohužel se špatným koncem
Lukášův zápas byl pořádné drama, bohužel se špatným koncem

Tu zaťala pěst ve vítězném gestu, tu hlasitě tleskala a povzbuzovala, nebo naopak jen sklopila hlavu a vší silou držela palce, když šlo na kurtu o všechno. Seznamte se, tohle je Petra Kubinová, nová přítelkyně Lukáše Rosola.

Ten si na ní cení právě i toho, že jako bývalá tenistka ví, jak ho podržet přímo v zápasech. „Ona hrávala dříve taky tenis, takže tomu rozumí a ví přesně, kdy má fandit a jak mě má podporovat. To se mi na ní líbí, jsme na jedné vlně,“ hlásil v rozhovoru pro server tenisovýsvět.cz.

Jen škoda, že Petra se už dalšího zápasu ve Wimbledonu letos nedočká - Lukáš totiž neuvěřitelně dramatický souboj s o téměř 200 míst lépe postaveným soupeřem nakonec nezvládl, i když měl v pátém setu dva mečboly.

Vše o tenisovém Wimbledonu 2017 čtěte ZDE »