Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Vykolejený Djokovič? Je jako Woods, naznačil problémy bouřlivák McEnroe

Autor: hnh, fuk

Co stálo za trápením srbského tenisového velikána Novaka Djokoviče (30)? Přišel na to legendární John McEnroe (58). Kvůli problémům v osobním životě ho srovnává s golfistou Tigerem Woodsem (41).

Výsledky dvanáctinásobného vítěze grandslamu stály v poslední době za zlámanou raketu. Spekulovalo se o problémech s manželkou Jelenou (31) a hlavně o nevěře s indickou herečkou Deepikou Padukone (31).

Tuto teorii podpořil svým vyjádřením i americký bouřlivák McEnroe. „Pokud jste rozrušení, nejste tím samým hráčem. Osoba, která se mi okamžitě vybaví v souvislosti s Novakem, není tenista, nýbrž golfista Tiger Woods ,” rozpovídal se muž, jenž se nebojí říci to, co má na jazyku.

Známý bouřlivák John McEnroe nejde pro ostré názory nikdy daleko
Známý bouřlivák John McEnroe nejde pro ostré názory nikdy daleko

„Když měl Woods problémy se ženou, vypadal kompletně vykolejený a už nikdy nebyl schopný ani přiblížit se hráči, kterým býval,“ srovnával Srba s golfistou, který po problémech v soukromí rovněž zažil ústup ze slávy.

»Djokera« ale nerozhodil, naopak nad tím mávnul rukou. „Opravdu si to neberu osobně. S Johnem jsem vždy dobře vycházel,“ tvrdí.