Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Žádná NHL, v Rusku posílají Jágra do Číny! V Pekingu prý bude hit

Autor: nem

Ten ruský mediální pracant je buď cvok, nebo naopak znalec a Sibyla. Pavel Lysenkov tvrdí, že zná budoucnost Jaromíra Jágra (45) a to tedy budete mrkat na drát.

Žádní Zlatí rytíři z Las Vegas! Žádná NHL! Uznávaný redaktor deníku Sovětskij Sport posílá českého hokejového boha do Číny. Do klubu Rudé hvězdy Kunlun z Pekingu, který hraje ruskou KHL.

Florida, kde pobral za minulou sezonu bratru 92 milionů korun, nedala »Jarynovi« nový kontrakt. V zámoří nemá nic podepsaného, tak prý vyrazí do Říše středu.

Ruský novinář Pavel Lysenkov.
Ruský novinář Pavel Lysenkov.

Jágr se chce vrátit do Ruska. Víme, kde má Jaromír zapotřebí hrát v KHL. Kunlun je pro něj perfektní přistávací místo.“ Tuhle zvěst pustil Lysenkov do světa. „Klub má peníze na jeho smlouvu, Jágr by se okamžitě stal v Číně hvězdou a zvedl by prodej vstupenek,“ vysvětluje.

Novinář má Jágra přečteného z jeho tříletého angažmá v Omsku (Jaromír tam udělal ve 155 zápasech 145 bodů), ale sibiřský mančaft podle něj prý už není pro Jaromíra, protože sází na mladíky.

Veronika Kopřivová: Proč říká Jágrovi "Kudrnáč"? Bude dítě? A svatba?
Video se připravuje ...

Lysenkov argumentuje i tím, že »Džegr« se zná s kanadským koučem Kunlunu Keeanem přezívaným Šílený Mike, protože házel po hráčích hokejky.

To je sice pravda, ovšem pořád je tu otázka, zda by Jágr chtěl se svojí sexy láskou Verunkou, která si v posledních dnech užila červený koberec na filmovém festivalu v Karových Varech, vandrovat někam za čínskou zeď...