Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sexy živel na prkně si umí užívat! Tohle je budoucí hvězda olympiády

Autor: pv

Její kousky berou dech. Brazilská skateboardistka Leticia Bufoniová (24) se ráda předvádí i bez prkna a hlavně oblečení. Drobná kráska se často chlubí sexy vnadnou postavou, již zdobí ukázkový pekáč buchet na břiše. Za tři roky jí bude dost možná zdobit i zlatá olympijská medaile na krku. Leticia chce při premiéře skateboardingu na hrách v Tokiu zazářit.

Má dokonalý život. Bufoniová žije v Kalifornii, kde se prohání svým novým bílým sporťákem, a když zrovna nezávodí na druhém konci planety, tak si s partou přátel užívá pohodičku u bazénu.

Začátkem července na Instagramu Leticia ukázala několik videí, jak její slavné zahradní mejdany vypadají - a je to pořádná jízda, stejně jako když se prohání na prkně ve skate parku. S tím rozdílem, že na párty má na sobě pouze titěrné plavečky, které vyzdvihují její bujné vnady a pekáč buchet na 160 centimetrů vysokém těle.

Jako správná Brazilka se Leticia ráda opaluje
Jako správná Brazilka se Leticia ráda opaluje

A jaký má Bufoniová recept na dokonalou postavu? „Po pravdě nejsem zrovna ten typ, že bych jen zdravě jedla. Ráda si dám hamburger, pizzu, čokoládu, ale jsem skoro každý den na prkně a trénuji, takže to nevadí,“ prozradila před dvěma lety deníku Sport, když byla v Praze na Štvanici na oblíbeném závodě Mystic Sk8 Cup.

Skateboardová hvězda Bufoni o nahém focení: Styděla jsem se jen 10 minut
Video se připravuje ...

Letos v létě výjimečně nedorazila a místo toho vysoko v horách v Chile zkoušela jízdu na snowboardu a nutno dodat, že si Leticie vedla hodně dobře i na prknu bez koleček.

Účast na olympijských hrách v Pchjongčchangu, které startují za 213 dní už nestihne, za to by se měla objevit na letní olympiádě v Tokiu v roce 2020, kde bude mít premiéru skateboarding.

„Pokud vše dobře dopadne a například se nezraním, tak se moc těším, že se konečně zúčastním olympijských her. Pro sportovce to je největší čest,“ řekla Bufoniová. Ve sbírce má už zlato z olympiády extrémních sportů X Games a v Japonsku by chtěla ukořistit další placku. Samozřejmě tu nejcennější.