Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Hrdlička o úspěchu své lásky Plíškové: Jako když Pavel Nedvěd získal Zlatý míč

Autor: iSport.cz, pan

Zažívají nádherné období. Přítel a zároveň manažer čerstvé tenisové jedničky Karolíny Plíškové Michal Hrdlička se rozpovídal o tom, jaký další program lounskou rodačku čeká a jak bude těžké vyrovnat se s novou rolí vládkyně tenisového světa. "Vše musíme uspůsobit tak, aby to neohrozilo kariéru Karolíny," má jasno sportovní komentátor.

Partnerčin počin označil Michal Hrdlička jasně. „V rámci České republiky jako jeden jeden z největších úspěchů v historii srovnatelný třeba se ziskem Zlatého míče pro Pavla Nedvěda.“

Zápas Simony Halepové, jejíž prohra v semifinále Wimbledonu s Britkou Kontaovou, Plíškové definitivně zajistila post světové jedničky, od začátku nesledoval, jelikož si byl zrovna „zapinkat“ na tenisovém kurtu v Monaku, kde mu jeho milá zrovna uštědřovala jednu z tenisových lekcí.

Partner a manažer Plíškové Hrdlička: Je to historický úspěch, jako když Pavel Nedvěd získal Zlatý míč
Video se připravuje ...

Posledních pár míčků však už pozorně sledovali oba dva. Paradoxně, podle Hrdličkových slov, slavil Michal o poznání víc. „Kája ty emoce úplně bezprostředně nedává najevo,“ vysvětloval partner české tenistky.  Oslava ve formě večeře proběhla tentýž den (a jedna s nejbližším kruhem přátel ještě o něco později v Praze), ale Plíšková stále zůstává nohama na zemi.

Manažer a přítel v jedné osobě však bleskový úspěch Plíškové v podobě postu světové jedničky nečekal, ale samozřejmě v něj doufal a věřil. „Kája má potenciál dosáhnout na ty nejvyšší příčky, což skýtá i z marketingového hlediska velký potenciál,“ říkal spokojený Hrdlička, který se stále snaží, aby tenis zůstal na prvním místě před marketingem.

Šťastná jednička Plíšková o grandslamu i Hrdličkovi. Jsem spokojená, díky tomu se mi daří, hlásí
Video se připravuje ...