Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tenistka Cibulková zase naštvala Slováky. Proč ji začínají nesnášet?!

Autor: pv

Měla by raději držet jazyk za zuby. Slovenská tenistka Dominika Cibulková prozradila, že kvůli daním a zdravotnímu se sociálním pojištěním se chce odstěhovat z Bratislavy do některého z daňových rájů. A aby toho nebylo málo, nedávným výrokem proti sobě popudila ještě více krajanů.

Loni vyhrála Turnaj mistryň a byla miláčkem národa. Kvůli nešťastným výrokům se její pozice doma hodně mění. „Jedna moje známá to vystihla parádně. Pro slovenský trh jsem příliš světová a na světové trhy zase příliš slovenská. Mám to tady ráda, ale při byznyse pociťuji, že jsem z malé země,“ povzdechla si Cibulková a tím odstartovala lavinu nenávistných komentářů. Slováci jí nadávají a radí tenistce, ať klidně táhne jinam.

To se i Dominika chystá udělat. „Jsem patriotka, jenže teď o změně vážně přemýšlím. Nechci říkat přesná čísla, ale budou mi vycházet strašně vysoké odvody na zdravotním a sociálním pojištění. Nejraději bych měla trvalý pobyt na Slovensku, ale za těchto podmínek musím přemýšlet i nad jinou alternativou,“ řekla drobná kráska.

Prý už dokonce pověřila svého agenta, aby našel zemi, která pro ni bude z hlediska daní nejvýhodnější.