Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Reprezentant Kadeřábek hlavičkuje s manželkou: Je to vůbec možné?!

Autor: ps

Že jsou fotbalové partnerky jen na vychovávání dětí a sledování zápasů z tribuny? Zapomeňte! Manželka reprezentanta Pavla Kadeřábka (25) ukázala, že by mohla z fleku vyběhnout na trávník. Dovednosti při hlavičkování můžou Tereze (26) závidět kdejací profíci…

Mateřská dovolená je prací na plný úvazek. Téměř roční dcerka Ema zaměstnává Kadeřábkovi , jak jen může, přesto si rodiče nejdou chvilku, aby si zablbli jako malé děti.

V pokojíku, vyzdobeném barevnými hračkami, si vytvořili prostor pro fotbalové umění. Pak Pavel s Terezou vzali míč a podle toho, co je k vidění na videu, kterým se pochlubili na sociální síti, vůbec nepůsobí, že by byli z Česka. Při hlavičkování spíš vypadali jako dva technicky dokonalí Brazilci!

Měkký míč, s nímž malinká Ema předvádí zatím neobratnou gymnastiku, hodili do vzduchu, aby světu odhalili, jak posouvají fotbalové umění na vyšší úroveň.

Jedna, dvě, tři, čtyři,… Video trvá 15 vteřin a míč je stále ve vzduchu! U Pavla nikdo chybu nečeká, ale že Česká Miss 2012 vyšvihne bezchybné hlavičky, leckoho zaskočí. Klobouk dolů, co tahle holka dovede!

Tereze šla hlavičkovaná na výbornou.
Tereze šla hlavičkovaná na výbornou.

Neuvěřitelné! Takhle doma trénuje reprezentant Pavel Kadeřábek s manželkou Terezou.
Video se připravuje ...