Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Instagramová golfová hvězda nadává na nová pravidla: Vadí jim moje kozy!

Autor: ps

Že by se někdo opřel do asociace, která řídí zámořské golfové turnaje, je běžné. Ale reakce golfistky Paige Spiranac (24) na adresu LPGA se jen tak nevidí! Měla to štěstí, že se její poprsí vyvinulo do obřích rozměrů, a právě tohle může být ve spojení s novými pravidly velký problém. To tedy tvrdí krásná Američanka.

Blondýnce, kterou jsme měli možnost vidět polonahou v prestižních magazínech, a která má na Instagramu 1,1 milionu sledujících fanoušků, došla trpělivost. Důvodem je nový striktní dres code na hřišti, jenž vešel v platnost minulý víkend. Nebudou se moci nosit dlouhé legíny (nesmí být delší než sukně), šortky, ani tepláky. Chybět ale budou také výstřihy!

Spiranac je pro fanoušky velkým lákadlem. Na hřišti ji chtějí vidět tak, jak ji Bůh stvořil.
Spiranac je pro fanoušky velkým lákadlem. Na hřišti ji chtějí vidět tak, jak ji Bůh stvořil.

„Co je to hluboký výstřih?“ ptá se něžná Paige. „S největší pravděpodobností byla tato pravidla zavedena proto, aby se z obrazovek vytratila rýha mezi ňadry,“ spustila golfistka.

Pak se rozčílila do nepříčetnosti. „LPGA vadí moje kozy, proto je zavedla,“ nešetřila kráska peprnými výrazy na sociální síti. Dále pokračovala ve stylu, jemuž musejí všichni chlapi dát za pravdu. „Ženský golf je přece i o kráse. Nesmíme z něho udělat nudnou podívanou!“ vyzývá Spiranac.

K jejím slovům se přidaly další hráčky, včetně třetí nejlepší ženy planety Lexi Thompson.