Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Dohodu s českou legendou prý zničil nový kouč Floridy: To ON Jágra podrazil!

Autor: vba

Dohodl se Floridou na prodloužení smlouvy, jenže z toho sešlo a Jaromír Jágr (45) je dosud bez práce. Proč? Podle zjištění amerických novinářů ho podrazil nový trenér Panthers!

Malovali mu, jak bude v kabině lídrem pro mladé talenty. Že ho chtějí i kvůli divákům, kteří ho milují. A že pro něj mají nadále místo v elitní formaci. Jenže tyhle sliby od vedení hokejové Floridy se ze dne na den vypařily. Nový kouč Bob Boughner (46) měl totiž říct: Jágra nechci!

„Z dobrého zdroje víme, že se Jaromír Jágr domluvil s Floridou na novém kontraktu, který měl podepsat po rozšiřovacím draftu NHL na konci června. Ale sešlo z toho, protože byl hlavním trenérem jmenován Bob Boughner, který měl jiné plány,“ píše víkendové vydání listu New York Post.

Sám Jaromír se už k celé kauze vracet nechce, protože ji bere za uzavřenou kapitolu. „Spousta lidí neví, co se tam stalo. Nebylo to příjemné, protože jsem v něco doufal, v něco věřil. A věřil jsem i některým věcem, které mi druhá strana říkala. A nakonec to nedopadlo. NHL je prostě obrovský byznys, na city se tam nehraje,“ pověděl Jágr. Nezanevřel kvůli tomu na zámořskou soutěž?

Trenér Bob Boughner by měl převzít v NHL Floridu
Trenér Bob Boughner by měl převzít v NHL Floridu

Jágr o budoucnosti: Když nebudu mít nabídku, odjedu a vrátím se příští rok
Video se připravuje ...

Jágr o konci na Floridě: Spoustu lidí neví, co se tam stalo
Video se připravuje ...