Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Fotbalový bohém Švancara je potřetí otcem: Tři dny mimo!

Autor: top

Člověk míní, bůh mění. Ještě před časem fotbalový bohém Petr Švancara (39) tvrdil: „Do třetího dítěte už bych nešel.“ Prásk! V úterý k Danovi (10) a Nikolce (8) přibyla Laura.

Krásnou holčičku přivedla na svět v porodnici v brněnských Bohunicích »Švanciho« přítelkyně Kamila Špetová. „Děkuji a smekám,“ vyznal se hrdý tatínek, přezdívaný Mercedes , své partnerce na Facebooku.

A dal jasně najevo, že na zdraví dcery s kamarády spořádají hezkých pár škopků.  „Táta se omlouvá za třídenní nekomunikaci,“ vzkazoval někdejší útočník Brna, Slovácka, Příbrami nebo Slavie. „Jedeme naplno, moc jsem nespal,“ hlásil včera po prvním tahu.

První dvě děti má s exmanželkou Lucií, s kterou se rozvedli před pěti lety. „Ale pořád máme perfektní vztah,“ ujišťoval několikrát. Pak nějaký čas randil s televizní reportérkou Monikou Čuhelovou. Teď už ale jeho srdce patří krásné Kamile.

A otázka zní, jestli spolu zůstanou jen u jednoho prcka. Švancarův velký kamarád Luděk Zelenka má totiž děti čtyři. A jelikož se chlapci rádi hecují...

Spokojený pár bude vychovávat dcerku Lauru.
Spokojený pár bude vychovávat dcerku Lauru.

Švancara se za slzy nestyděl. Podívejte se, jak skvělou měl rozlučku
Video se připravuje ...