Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Čeští atleti na MS: Kdo má na mobilu zamilovanou fotku ve spodním prádle?

Autor: hnh

Tréninky, soustředění, závody. Kvůli našlapanému programu si často vyměňují romantické vzkazy jen skrz mobilní telefony. Stesk zmírňují čeští atleti poetickými snímky na displejích. Podívejte se, jak vypadají tapety českých nadějí na mistrovství světa!

Denisa Rosolová (30)

„Jéžiš, teď co je to vlastně za hrad... Já si ty jména moc nepamatuju,“ smála se překážkářka, jejíž displej zdobí snímek s milovaným přítelem, desetibojařem Adamem Sebastianem Helceletem před středověkým hradem Kost. „Je to z takového spontánního výletu. Byla to pohodička, ta fotka se mi hrozně líbila,“ prozradila Denisa.

Adam Sebastian Helcelet (25)

Leckdo by čekal, že Adam bude mít podobný snímek, jenže… „Co tam má Denča, má tam mě?“ vyzvídal desetibojař. „Tak to já ne, tohle moc neřeším,“ práskl na sebe. „Mám tam letní téma, tapetu si dávám podle ročního období. Teď zrovna pole s obilím, protože je léto. V zimě si tam dávám třeba zasněžený strom a tak,“ svěřil se Adam. „Společnou fotku mám na tabletu, ale já jsem na tohle flegmatickej. Víc než Denča, ženské tohle řeší víc než chlapi,“ tvrdí.

GALERIE | Podívejte se na tapety z mobilů českých atletů

Denisa Rosolová má na displeji svého miláčka Adama.
Denisa Rosolová má na displeji svého miláčka Adama.

Jiřina Ptáčníková (31)

Zkušená česká tyčkařka (mistryně Evropy z roku 2012 a stříbrná z halového MS 2014) zvolila romantickou tapetu. S přítelem, tyčkařem Janem Kudličkou, stojí naproti sobě jen ve spodním prádle. Uhrančivé pohledy, ruce spojené. Ty zvednuté vytváří stříšku. Že by symbolizovali dům, který staví? A co svatba? „Řekli jsme si, že se nejdřív nastěhujeme. Aby mě mohl Honzík přenést přes práh, že?“ rozesmála se Jiřina.

Jan Kudlička (29)

Když zapne mobil, vidí na displeji, jak skáče o tyči přes překážku naplněnou vodou. Jiřina si v bílých plavkách hoví na kruhu s drinkem v ruce. Skvělá a vtipná tapeta! Jedná se o jednu z propagačních fotek na Pražskou tyčku 2017 s názvem: »Jak doma, tak na staďáku.« Jenže teď zajímá Honzu jen medaile z mistrovství světa! Milovník playstationu a filmů už má dvě placky z evropského šampionátu.

Pavel Maslák (26)

Svůdný, vášnivý, odzbrojující! Takový je pohled studentky architektury Nelly Borovenové. Když spolu nejsou, dívá se čerstvá láska na elitního čtyřstovkaře alespoň z displeje. „Miluju ho. Tak moc, až mě to děsí,“ vyznala se Nella v květnu pod první společnou fotkou na Instagramu.