Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Z dcery Dominika Haška vyrostla vnadná bakalářka: Výstavní výstřih!

Autor: top

Zírejte! Z Dominiky Haškové (22), dcery slavného hokejového Dominátora, která před 7 lety jako puberťačka zpívala v soutěži Česko Slovensko má talent, vyrostla sexy kočka. A navíc študovaná!

Po dítku nejlepšího českého gólmana v historii hokejové NHL Dominika Haška (52) se v uplynulých letech více méně slehla zem.

Poslední tři roky totiž Dominika žila v britském Leedsu. A je to jen pár týdnů, co na zdejší prestižní hudební konzervatoři úspěšně složila bakalářské zkoušky.

Dominika se nebojí odvážných fotek.
Dominika se nebojí odvážných fotek.

„Tak prej jsem bakalář. Docela sranda. Díky moc za úžasné, divoké i stresující tři roky plné zkušeností. Naše třída je tolik talentovaná. Těším se, co nás čeká v budoucnosti,“ napsala na sociální síti k fotce s typickou promoční čepičkou.

S kamarády pak školní úspěch pořádně oslavila. A hned vzápětí vyrazila na prázdniny do Kalifornie. Užívá si tam sluníčka, cachtá se v oceánu a také v sexy plavečkách s odvážně vykrojeným výstřihem zdolává vlny na surfu. „Žralok mě nesežral. Bylo to fajn,“ zvěstovala. No není ta holka k sežrání?