Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tenistka Azarenková v úzkých! Začala válčit o syna s bývalým hokejistou

Autor: as

Místo grandslamového US Open ji nejspíš čeká mnohem důležitější bitva. Bývalá nejlepší tenistka planety Viktoria Azarenková (28) se bude soudit o svého 7měsíčního synka Lea! O něj se ji totiž snaží připravit bývalý partner, který zažádal, aby dostal syna do své péče.

Krásně si to nalajnovala – porod, návrat na kurty a skok opět mezi nejlepší tenistky světa. Jenže běloruská hvězda poznala, že život přináší zádrhely... „Už těhotenství bylo překvapením,“ přiznala, že s americkým přítelem Billym McKeaguem, bývalým hokejistou, jim to po pár měsících vztahu v ložnici krapet »ujelo«.

Před Vánocemi porodila synka Lea, v červnu se vrátila na kurty, ve Wimbledonu už byla v osmifinále. „Jsem šťastná. Výhry jsou krásné, ale můj král Leo je pro mne vším,“ opakovala. Od té doby ale pauzíruje. Důvod? Rodinná válka! S Billym se na začátku léta rozešli, jenže otec jejího dítěte podal žádost o svěření jejich potomka do své péče.

Soud v Los Angeles vydal předběžné opatření a bývalá světová jednička nesmí dítě odvézt z Kalifornie! Soudní spor má vyvrcholit na začátku září právě během US Open. A Běloruska zřejmě bude muset grandslam obětovat, protože synka si do New Yorku vzít v ložnici krapet s sebou nesmí...

Victoria Azarenková se svým synem Leem
Victoria Azarenková se svým synem Leem