Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Odveta nevěrnému gólmanovi United De Geovi? Přítelkyně šla donaha!

Autor: ps

Byla to aféra jako hrom! Brankář Manchesteru United David de Gea (26) prý objednával prostitutky a pořádal sexuální párty. Jenže mělo to háček, žil totiž s krásnou přítelkyní, modelkou Edurne Garcia, která se s ním chtěla rozejít. Ustáli to, ale o rok později je tu odveta. Šla donaha!

Je krásná, má všechno, co taková šťabajzna žijící s hvězdným fotbalistou má mít, přesto to španělskému gólmanovi před rokem nestačilo.

Tak sobě a několika blízkým parťákům měl objednat zaplacené holky, které se o ně postarají. Mělo se to stát během EURO 2016 ve Francii, přesněji po vítězném zápase nad Českem (1:0).

Edurne Garcia se toho před objektivem opravdu nebojí.
Edurne Garcia se toho před objektivem opravdu nebojí.

Skandál se rozšířil do médií a na sociální sítě, kde fanoušci gólmana United slušně grilovali. Jeho vztah s kráskou, která je také zpěvačkou a televizní moderátorkou, visel na vlásku. Další zápas mu přesto vyjádřila podporu. „Do toho Davide, do toho Španělsko,“ a dodala: „Svého partnera budu podporovat do té doby, dokud nebude stoprocentně jasné, že nějakou párty pořádal.“

Nějakou dobu to mezi nimi skřípalo, De Gea musel koupit hodně květin, prstýnků a šperků, aby to napravil, ale po roce stejně přišla jakási odveta. Nádherná a ženskými zbraněmi dokonale vybavená Edurne se svlékla donaha! Pokoukáníčko především pro mužské oko… Bude štíhlá nahotinka posledním bodem, který celou aféru uzavře?