Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Protest proti vedení Sparty. Fanoušci z tvrdého jádra vtrhli na Letnou s rakví!

Autor: bko

Vstup do sezony se jim vůbec nelíbí. Fanoušci Sparty dávají rázně najevo svou nespokojenost. U pokřiků to ale nekončí, po remíze v Liberci dokonce sparťanští příznivci čekali na týmový autobus. A teď přišla ještě tvrdší forma protestu. Část fanoušků se dostala ve čtvrtek na Letnou a přinesla černou rakev.

Pokřik „Italiano Bastardo“, pískot, nadávky. To vše už hráči a realizační tým Sparty v této sezoně slyšeli od svých fanoušků. Po Liberci se k tomu přidala neplánovaná výměna názorů před sparťanským stadionem. A protesty pokračují.

Fanoušci z nejtvrdšího sparťanského jádra se ve čtvrtek odhodlali k hodně drsnému protestu. Vnikli na hlavní stadion a vedení ukázali černou rakev. V den, kdy se konal pohřeb dlouholetého funkcionáře Rudolfa Bati, šlo o dost nemístné gesto...

VIDEO | Fanoušci Sparty se dostali na Letnou a přinesli rakev pro vedení

Sparťanští příznivci jsou ale hodně nespokojení s tím, jak se jejich klub prezentuje. Sparta totiž pod novým trenérem Andreou Stramaccionim i s drahými posilami vypadla z předkola Evropské ligy a v lize má po třech zápasech jen pět bodů.

V dnešním utkání proti Slovácku tak sparťanům nepůjde jen o tři body, ale i o zpětné získání podpory rozhněvaných fanoušků.

CELÝ SESTŘIH: Liberec - Sparta 1:1. Domácí vyrovnali v devíti!
Video se připravuje ...