Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Šílený Zlatan skákal z obří jachty! Prsatá přítelkyně v bikinách trnula strachem

Autor: ps

Na to, že je hvězda Manchesteru United Zlatan Ibrahimovič (35) na nemocenské, si dovoluje opravdu hodně! Operované koleno doléčuje ve francouzském Cannes, kde předváděl z jachty obrovské skoky do moře. Jeho partnerka v bikinách vše sledovala se zatajeným dechem.

Tenhle švédský bourák si se strachem opravdu nezadá. Ve Francii si pronajal luxusní dvoupatrovou jachtu, jejíž výška dosahuje pěti metrů a jemu nedělá problém, i přes pochroumaný zdravotní stav, skákat šipky do vody!

Pozor, letím! Zladan řádí na jachtě.
Pozor, letím! Zladan řádí na jachtě.

Krásná blondýnka Helena Seger, s níž je Ibrahimovic už dlouhých 14 let (i když je o téměř deset let starší), »Ibrovy« šílené kousky sledovala pěkně zblízka. A nedá se úplně říct, že by se jí to líbilo. Stála na palubě, sem tam si dala hlavu do dlaní, občas zatleskala, ale ze všeho nejvíce se o svého miláčka bála.

A jak je na tom jeho boss José Mourinho , jenž má se Švédem stále velké plány? „Potřebuje čas. Loni jasně dokázal, jak velký hráč je, ale chce toho dokázat ještě víc. Chce více fotbalu na nejvyšší úrovni, bavíme se, že by nám pomohl v druhé půlce sezony,“ řekl charismatický Portugalec anglickým médiím.

Zatím Manchester United válí i bez Zlatana – v prvním kole Premier League jasně přejel West Ham 4:0 a stejným výsledkem dominoval i v sobotu, když přejel Swansea.