Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Šílenost! Proč chodí biatlonistce Koukalové do domu soudní obsílky?

Autor: pv

Jedna chyba soudu a dotkne se hned dvou velmi mediálně sledovaných osob. Do rezidenčního komplexu, kde bydlí s manželem Petrem biatlonistka Gabriela Koukalová, chodí obsílky od soudu manželce expremiéra Nečase Janě kvůli kauze o zneužití vojenského zpravodajství. Nečasova žena přitom bydlí o 3 kilometry dál, než sportovní hvězda.

Koukalová bydlí s manželem Petrem v Rezidenci Green Motol do doby, než se na podzim přestěhují do nového většího bytu. Určitě tak oba postřehli, že na vchodových dveřích je několik výzev pro Janu Nečasovou, aby si na poště vyzvedla obsílku od soudu.

Jedna chyba soudu a dotkne se hned dvou velmi mediálně sledovaných osob
Jedna chyba soudu a dotkne se hned dvou velmi mediálně sledovaných osob

„Tohle nebyla první nalepená výzva na dveřích, bylo jich tam už několik výzev hozených před schránkami. Nemyslím si, že tady bydlí, nikdo z nás ji zatím nepotkal,“ řekl televizi Prima Pavol Adámek, který ve stejném domě jako Koukalovi bydlí.

„Byla zaměněna čísla popisná a čísla orientační a bylo špatně uvedeno PSČ. Česká pošta nemůže zkoumat, zda ty údaje jsou uvedené špatně, nebo ne, my striktně dodržujeme pravidla a doručujeme na adresu, která je uvedená na zásilce,“ řekl mluvčí České pošty Matyáš Vitík.

Témata:  biatlonsoudbydlenídopisKoukalovápoštaVIPsport