Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Naváženo! McGregor se pustil do Mayweathera: Vypadá jako psí h*vno

Autor: tej

Zápas roku je tady! Šampion UFC Conor McGregor i jeden z nejlepších boxerů světa Floyd Mayweather se utkají v ostře sledovaném boxerském duelu. Oba mají vážení úspěšně za sebou a do zápasu zbývá posledních pár hodin. Ani během vážení se McGregor nezapomněl do soupeře opřít. „Vypadá jako psí h*ovno,“ vzkázal zatím neporaženému boxerovi. 

Na svůj debut v boxu si šampion UFC vybral nejtěžšího možného soupeře. V Las Vegas se v noci ze soboty na neděli utká s Floydem Mayweatherem, který se kvůli tomuto zápasu vrátil ze sportovního důchodu. Oba se už od oznámení zápasu veřejně urážejí a napadají, jinak tomu nebylo ani nyní.

McGregorovi se shazování váhy před zápasem podařilo na jedničku. Navážil 153 liber, tedy 69,4 kilogramů. To Maywether bude muset dohnat o něco větší rozdíl. Jeho váha je 149,5 libry (67,8 kg). A MMA bojovník se za to do soupeře pořádně obul. „Je plný vody. Má ten nejhorší tvar svalů, jaký jsem na něm kdy viděl. Je celý nafouknutý a z formy, ohodnotil svého soupeře."

Mayweather na vážení zvolil odlišnou taktiku. Nadávek svého soupeře si nevšímal, jeho snahám o provokaci se navíc vysmál. „Váha nevyhrává zápas. Zápas vyhraje až boj. Nebude to tak daleko od pravdy,“ odvětil a dodal. „Chtěl bych poděkovat fanouškům, ze svého posledního zápasu nemám vůbec žádné obavy. Bude to také posledním zápasem Conora McGregora,“ vzkázal soupeři.

Ač sázkové kanceláře věří spíše boxerskému mágovi, McGregor o svých schopnostech nepochybuje. „Půjdu přímo vpřed, vytvořím tlak a toho starého muže zlomím. Nemyslím si, že to bude trvat déle, než dvě kola. Cítím, že to můžu ukončit už v prvním,“ hýří optimismem. „Už teď je to zbitý muž. Nebude schopný zareagovat na moji zuřivost, se kterou na něj vletím.“

Americký boxer zatím v ringu neokusil porážku, na svém kontě má 49 výher. Přestože bojoval naposledy před dvěma lety, ze zápasu obavy nemá. „Všichni vědí, že můžu bojovat. Můžu to dát i vzít. Po 21 letech jsem se vším popral a pořád jsem tady,“ vzkázal.

Fanoušci se během vážení do McGregora také obuli. Vysmívali se mu, že si na veřejné vystupování buď zvolil špatné trenýrky, nebo byl z nadcházejícího zápasu víc vzrušený, než je zdrávo.

Conor McGregor se na vážení pustil do Floyda Mayweathera
Conor McGregor se na vážení pustil do Floyda Mayweathera