Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Hrdlička požádal Plíškovou o ruku! Když o tom tenistka mluví, má slzy v očích

Autor: Patrik Vacek

Má štěstí ve hře i v lásce. Tenistka Karolína Plíšková se stala první českou světovou jedničkou a kromě úspěchu na kurtech se jí nadmíru daří i v soukromí. Její přítel a zároveň i manažer Michal Hrdlička dlouhonohou hráčku požádal o ruku přibližně během letošního Wimbledonu a dal jí diamantový prsten.

Hrdlička i Plíšková mají na těle vytetované počáteční písmeno jejich křestního jména. Karolína má M jako Michal a její partner zase velké K. Je to jeden z velkých důkazů lásky, ale ten největší přišel letos v létě.

Bývalý sportovní moderátor televize Nova požádal nejlepší českou a momentálně i světovou tenistku o ruku a na levý prsteníček Karolíně nasadil diamantový prsten. „Jsem zasnoubená,“ chlubila se novinářům před US Open a prozradila, proč několik týdnů velkou změnu v životě tajila. „Nechtěla jsem se k tomu vyjadřovat a měla jsem aspoň dva měsíce klid a nikdo to neřešil,“ vysvětlila webu Tenisový svět.

Plíšková ma na prstě diamantový zásnubní prsten od Hrdličky
Plíšková ma na prstě diamantový zásnubní prsten od Hrdličky

Když nedávno Plíšková dělala rozhovor pro magazín Proč Ne?! dalo se z jedné její reakce během odpovědi tušit, že je zasnoubená. Na otázku, co ji nejvíce dojalo, neodpověděla a přeskočila ji. Novinář Luděk Staněk, který Karolínu zpovídal, ale popsal, co se během té chvíle dělo. +

„Asi nejemocionálnější odpověď. Karolína se zarazila, sklopila oči, podívala se na svého přítele a v jednu chvíli to skoro vypadalo, že má v očích slzy. Pak se rozhodla odpověď přeskočit,“ popsal v textu Staněk.

Otázkou je, kdy plánují zamilované hrdličky svatbu. Pro tenistku by byla nejideálnější doba kolem prosince, kdy nemá žádné turnaje. Místo v zaplněném programu se rýsuje i kolem června před Wimbledonem.