Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Těhotná manželka seřvala Rooneyho za alkoholový průšvih. Hrozí rozvod?!

Autor: adl

Mají spolu tři děti, aktuálně čekají už čtvrté. Coleen a Wayne Rooneyovi se vzali v červnu 2008, v Anglii patří mezi hodně sledovaný pár. Po devíti letech manželství ale hrozí rozvod! Na vině je Rooneyho nedávný večírek, po kterém byl v opilosti zadržen policisty, kteří ho zastavili v autě cizí ženy.

Rooney byl zadržen policií v noci ze čtvrtka na pátek, když po propařené noci sedl do auta ženy, kterou v baru potkal. Prý ji chtěl odvézt domů, policie ho pár minut na to zastavila kvůli rozbitému brzdovému světlu.

Coleen byla zrovna s dětmi na dovolené na Mallorce, když se byl její manžel bavit v ulicích poblíž jejich domova v Prestbury. O všem se dozvěděla z médií a ihned začala jednat. Lauru Simpsonovou, Rooneyho noční partnerku, ihned kontaktovala přes Instagram, následně jí i volala.

„Byla zdvořilá. Zeptala se, zda bylo moje auto zaparkované mimo noční klub. Řekla jsem jí, že nebylo, že bylo před domem mého kamaráda a dostali jsme se k němu taxíkem. Řekla jsem jí pravdu, omluvila se a ona řekla: Nemáš se za co omlouvat,“ uvedla Laura pro bulvární deník The Sun.

Za to slavný fotbalista to prý doma schytal. „Jak jsi to mohl udělat, když jsem těhotná? Jak můžeš být tak hloupý?“ řvala prý Coleen na Rooneyho podle listu Daily Mirror. Následně odjela do domu svých rodičů. Hrozit může i rozvod slavné dvojice. Podle nejbližších přátel se tak ale nestane.

Nebyla to první podobná Rooneyho aféra. V listopadu loňského roku se už „předvedl“ na jedné ze svatebních párty. Tehdy byl ještě kapitánem anglické reprezentace, mluvilo se o jeho konci. Ten nakonec přišel až minulý týden.