Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Dovča hvězdy Dortmundu Götzeho: On na stojáka, přítelkyni zlobila tanga!

Autor: ps

Jejich dovolená vždycky stojí za to! Pár let zpátky, kdy se dortmundský záložník Mario Götze (25) škrábal do fotbalových nebes, neuhlídal své vzrušení a celému světu předvedl »stojícího ptáčka« v plné parádě. Bavil se celý svět a teď se směje znovu. Ale pozor, tentokrát se k němu přidala i jeho sexy modelka!

Místečko pro dovádění a patřičnou romantiku tentokrát splňovala Mallorca. V přístavu Port Adriano si pár, libující si v luxusu a pohodlí, vypůjčil »nabušenou« patrovou jachtu, kam přizvali také pár svých přátel.

Ti jim ovšem dělali na dovolené pouze křoví. Mlaskající pusinky, něžné doteky, objímání v moři… Koho by doteky takové šťabajzny rozpálily?! Götzeho to podle fotek rozhodně nenechalo klidným a v kraťasech se mu dmulo cosi, co předtím bylo neviditelné.

Götzeho modelce se pootočila tanga.
Götzeho modelce se pootočila tanga.

Také jeho krásná přítelkyně, modelka Ann-Kathrin Brommel, využila fotoaparátů paparazzi, aby se ukázala. Na fantastické štíhlé opálené tělo oblékla červené bikiny, prdelku odkryla díky zaříznutým tangům. Jenže plavky neseděly, jak měly!

Po jednom ze skoků se patrně pootočily do strany, což znamenalo, že světovými návrháři vyhledávaná krasavice poodhalila to, za co by jí zasypali zlatem a diamanty dohromady!

Pokaždé, když se tahle světoznámá dvojka vydá někam do exotiky, odhalí kus svého soukromí. A vzhledem k tomu, že spolu randí už více než pět let, jejich archiv se slušně zaplňuje…