Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dcerušky slavných sportovců bez ostudy: Na holky si tátové nenechají sáhnout!

Autor: ps

Udivovali výkony na sportovních stadionech, stihli založit rodinu, jenže dnes jsou z Pavla Nedvěda, Magica Johnsona či Wayna Gretzkyho sportovní důchodci. Na druhou stranu i hrdí tátové! Proč? Vychovali okouzlující slečinky, které byste ani náhodou netipovaly na dcerušky slavných otců…

Paulina Gretzky

Když se řekne Gretzky, každý okamžitě ví. Když se řekne Paulina Gretzky, už je to horší. Jenže jakmile se na dceru rekordmana hokejové NHL podíváte, z hlavy ji hned tak nedostanete! Tahle kráska sport miluje, důkazem je její vztah se světovou golfovou jedničkou Dustinem Johnsonem.

Crosby Hull

Její táta hrával NHL a z jeho pumelic měl strach nejeden gólman. Zhruba 20 let patřil Brett Hull k nelepším zámořským ostřelovačům – třikrát ovládl tabulku střelců (1990, 1991 a 1992). Mezi tím mu doma rostla malá blondýnka. Dnes je z ní půvabná slečna, která se hravě může měřit se světovými modelkami.

Alesya Kafelnikov

Příjmení Kafelnikov patří k nesmazatelným tenisovým jménům. Jevgenij má na poličce poháry ze šesti grandslamů, což je skvělá bilance. Jeho dcerka Aleysa se ale moc nepotatila. Utekla z domu, sem tam se řeší její jiné průšvihy, dokonce bojovala s anorexií. Ovšem na kráse jí nic z toho neubralo…

Z Ivanky je krásná mladá slečna.
Z Ivanky je krásná mladá slečna.

Alyonka Larionov

Kapitán ruské sborné, jedna z největších osobností východního bloku, trojnásobný vítěz Stanley Cupu s Detroitem Red Wings. Parádní životopis! Larionovi se povedlo snad vše, na co sáhl, včetně dcery Alyonka. Ta žije v zámoří, kde se věnuje televiznímu moderování.

Matilda Mourinho

Snad každému vyrazila dech, když stále ještě jako teenagerka vyrazila s tátou poprvé pod světla reflektorů. S nekonečným hlubokým výstřihem, tvářičkou jako andílek se nesla na vysokých podpatcích. No, i holčička nejuznávanějšího fotbalového trenéra planety má své kvality.

Elisa Johnson

Nejen basketbalovým příznivcům zní v uších jméno Magic Johnson. Zlato z olympijských her, člen síně slávy NBA, trojnásobný nejlepší hráč NBA. S takovou vizitkou se moc »baskeťáků« chlubit nemůže. Ale to není všechno! Magic se rád pochlubí i svojí rozkošnou dceruškou Elisou. Ostatně, tady je důkaz.

Ivana Nedvěd

V hlavě se promítnou smutné vzpomínky na loučení Pavla Nedvěda s kariérou. Tehdy ještě malá dcerka Ivanka ho držela pevně kolem krku. Uteklo zhruba devět let – on je viceprezidentem fotbalového Juventusu Turín, z Ivanky se stala studentka na švýcarské univerzitě. Je krásná, už má kluka a to hlavní dává najevo nejvíc – miluje svého kouzelného tátu!