Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Legendární lyžařka Kateřina Neumannová: Promluvila o druhém dítěti!

Autor: ps

Nejlepší lyžařka české historie Kateřina Neumannová (44) nebyla v poslední době tolik na očích. V tichosti vychovává dcerku Lucku, kterou nedávno poslala na zkušenou do Ameriky. Ale vždycky toužila mít děti dvě! O současné osobní situaci se zpovídala Michalu Hrdličkovi ve sportovní talkshow Česká ulička na televizi DIGI TV.

Nachází se v životě Kateřiny Neumannové nový muž? "To je otázka na tělo," odvětila moderátorovi bývalá úspěšná běžkyně na lyžích, ale jinak nemlžila. "Jsem singl, žiju se svojí dcerou," řekla olympijská vítězka a dvojnásobná mistryně světa.

Její slavná fotografie v objetí s dcerou Luckou z her v Turíně 2006 obletěla svět. Neumannová přiznala, že další dítě už neplánuje. „Já jsem vždycky chtěla mít dvě, ale v tuto chvíli jsem ve věku, kdy je to komplikované.“

Lucka jako by mamce z oka vypadla.
Lucka jako by mamce z oka vypadla.

Na obzoru se ani nerýsuje nikdo, s kým by Neumannová chtěla rodinu rozšířit.  „Teď vedle mě není nikdo, s kým bych chtěla zakládat rodinu. Tak si myslím, že Lucka zůstane jedináčkem,“ uvedla.

Neumannová se s kariérou rozloučila před deseti lety. Po konci kariéry se i nadále věnovala lyžování, její pověst ale poškodilo působení v čele organizačního výboru MS 2009 v Liberci, které skončilo vysokým schodkem. V pořadu Česká ulička hovořila také o tom, zda jí byl nabízený doping. Celý rozhovor uvidíte na DIGI TV ZDE>>>

Neumannová v České uličce: o soukromí, dopingu i libereckém MS
Video se připravuje ...