Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Boxer Mayweather přiznal sedm přítelkyň. Co by hrozilo, kdyby měl jen jednu?

Autor: pv

Na každý den v týdnu může mít jinou ženu. Slavný boxer Floyd Mayweather (40) prozradil, že má celkem sedm přítelkyň. Ještě víc má luxusních vozů. V garáži mu stojí celkem 25 sporťáků dohromady za desítky milionů dolarů. Uživit tolik žen a aut pro něj není problém. V ringu vydělal miliardu dolarů!

Miluje návštěvy striptýzových klubů a dokonce i jeden v Las Vegas vlastní. Mayweathera lákají nejen ženy od tyče. Boxer tvrdí, že má celkem sedm partnerek. „Mít jednu je skoro jako nemít žádnou. Chodíme spolu na jídlo, cestujeme…,“ odůvodnil jeden z nejbohatších sportovců, proč má takový malý harém.

Stejně to má asi i co se týče automobilů. „Mám v garáži červené Bugatti anebo žluté Ferrari. Celkem mám 25 aut,“ řekl stroze boxer, který si v srpnu ve svém posledním zápase kariéry proti Conorovi McGregorovi vydělal přes 100 milionů dolarů a hned se i pochlubil, kolik má na účtu peněz. „Mám tolik bankovních účtů. Na jednom 200 milionů dolarů, na dalším 300…“ pokračoval Mayweather ve výčtu svého bohatství.

Takhle Floyd Mayweather slavil narozeniny jedné ze svých partnerek Doralie Medinové.
Takhle Floyd Mayweather slavil narozeniny jedné ze svých partnerek Doralie Medinové.

Témata:  boxpřítelkyněpenízevztahyVIPsport