Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Ochotská musí závidět! Rosol se po vítězství vášnivě líbal s novou láskou

Autor: spo

Bylo to jeho velké vítězství a sladká odměna na sebe nenechala dlouho čekat. Tenista Lukáš Rosol (32) v pátek vyhrál důležitý zápas v Davis Cupu a český tým vede nad Nizozemskem v baráži po první dni nečekaně už 2:0. Byl to překvapivý triumf, protože poslední měsíce se vysoký tenista na kurtech trápí. O to víc si to užíval a oslavu zakončil vášnivou líbačkou se svou novou láskou Petrou (24). Co na to asi říká Michaela Ochotská (32), se kterou letos rozvedl?

Vybičoval se k heroickému výkonu. Rosol porazil nizozemskou jedničku Robina Haaseho v pěti setech 6:7, 6:3, 6:2, 3:6, 7:5. Rozradostněný obešel všechny členy týmu a plácal si s nimi. Jako poslední v pořadí na něj čekala jeho láska Petra Kubinová a nakonec došlo na nejbouřlivější oslavu. V návalu euforie se tenista začal s partnerkou vášnivě líbat.

Lukáš Rosol a jeho přítelkyně Petra Kubinová po vítězství v Nizozemsku
Lukáš Rosol a jeho přítelkyně Petra Kubinová po vítězství v Nizozemsku

Skoro dva metry vysoký Rosol si ji vytáhl ze židle u kurtu a hodil si Petru na sebe. Ta ho sevřela v pase nohama a líbali se jako v romantickém filmu. Divačky u televize museli být dojetím bez sebe. Co na to asi říkala Rosolova exmanželka Michaela Ochotská, kterou si vzal před dvěma lety na Čapím hnízdě?