Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Největší český hokejový průšvihář promluvil! Jak to bylo se sexem v kostele?

Autor: spo

Na Slovensku si udělal velké jméno a to nejen díky skvělým výkonům na ledě. Český hokejista Lukáš Říha (36) se především proslavil bouřlivým životem. Za pozitivní dopingový test nesměl dva roky hrát, byl načapán v nevěstinci a dokonce se miloval v kostele s přítelkyní.

Hokejový útočník snad přitahuje průšvihy. Když už podniká něco zakázaného, skoro vždy se to provalí. „Vždycky jsem byl v nesprávnou dobu na nesprávném místě. Nikdy to nebylo tak, že bych ty situace cíleně vyhledával. Někdy se prostě vyskytnete jen na nepravém místě a ani za nic pořádně nemůžete,“ povzdechl si Lukáš Říha v rozhovoru pro hokej.cz.

Lukáš Říha (vpravo) má velký talent, ale kariéru si pokazil nespočtem skandálů
Lukáš Říha (vpravo) má velký talent, ale kariéru si pokazil nespočtem skandálů

Ve vzpomínkách se vrátil asi k nejznámějšímu skandálu – sexu v kostele! „Jiní tam natáčejí porno a my nemůžeme nic,“ kroutil hlavou hokejista a už v minulosti nastínil, co se tam tehdy přesně odehrálo.

„Zavřeli jsme dveře od zpovědnice a tam se líbali. Přítelkyně mi seděla na kolenech, v tom nás přistihla jedna babka. K ničemu jinému tak ani dojít nemohlo. Pak paní začala křičet a přišli tam další lidé. Přítelkyně dostala od nějakého muže facku a na místo dorazila také policie,“ upřesnil Říha pro slovenský deník Plus jeden deň.

Neslavně dopadla i jeho návštěva nevěstince. „Jednou před play off jsme neměli kam se jít bavit, tudíž jsme jeli do Žiliny, aby nás v Martině nikdo neviděl. Šli jsme do bordelu, ale fakt jen posedět. Přijdeme tam a za dvě minuty velká razie. Co s tímhle můžete dělat?“ pousmál se Říha, který nyní hraje hokej v polské Osvětimi. Tak snad alespoň tady žádný skandál neprovede.