Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Dojemný vzkaz Sereny pro mámu: Brali mě za chlapa, moje dcera je jako já!

Autor: ps

Mámě si vždycky postěžovala, když jí něco trápilo, tak si teď u ní vylila srdíčko. Momentálně je ovšem americká tenistka Serena Williams (35) plná lásky. Po narození dcery se v ní probudily mateřské pudy a stojí to za to! Ve svém dítěti vidí sebe – tedy holčičku, kterou v budoucnu budou přirovnávat k mužům!

Čerstvé babičce (své mamince) napsala Serena dlouhý dopis, v němž shrnula své dětství, kariéru i roli mámy. Celý ho publikovala na sociální síti a rozhodně se s tím nemazala!

„Drahá mamko, ty jsi ta nejsilnější žena, kterou znám. Když se podívám na dceru, má moje ruce i nohy. Stejně silné, svalnaté, senzační. Je jako my. Nevím, jak budu reagovat, až si bude procházet vším, čím jsem si prošla já,“ začala dojemné řádky, v nichž poukazuje na to, jak to měla v životě těžké.

„Nazývali mě mužem, obviňovali mě, že beru doping, říkali, že nepatřím do ženského sportu, protože vypadám silnější, než jiné ženy. Ale mami, nechápu, jak jsi všechny ty vlezlé redaktory, osoby a »hejtry« dokázala ignorovat,“ obdivuje bývalá světová jednička ženu, která ji připravila do života.

„Jsem hrdá na to, že ukazujeme, co některé ženy mohou dokázat. Ano, nevypadáme stejně, jsme víc vypracované a svalnaté, ale jsme ženy! Já jen doufám, že budu stejná jako ty. Zkouším to a Bůh vidí, že na tom stále pracuju. Čeká mě dlouhá cesta, ale díky. Díky, že jsi mi byla celý život příkladem. To, co jsi naučila ty mě, chci já předat malé Alexis Olympii. Slib mi, že mi v tom budeš pomáhat. Já totiž ještě nejsem tak silná, jak by se mohlo zdát. Snad jednou budu. Miluju tě, tvoje nejmladší z pěti dětí, Serena,“ ukončila srdceryvný vzkaz. K němu už není co dodávat…

Serena Williamsová ukázala fotky své malé dcerky
Serena Williamsová ukázala fotky své malé dcerky