Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Přítelkyně obránce United kritizuje: Na stadionu platíme za lóži nechutné peníze

Autor: pta

Pronajmout si lóži na stadionu Manchesteru United až za 81 600 liber (2,4 milionu korun) za sezonu? Pro běžné fanoušky nedostupný luxus, nad cenou za exkluzivní místo pro rodinu a přátele však kroutí hlavou i přítelkyně jednoho z nich. Maja Nilssonová, která je zasnoubená s obráncem Victorem Lindelöfem také prozradila, jak to ve VIP boxech na Old Trafford chodí.

Blonďatá blogerka řekla narovinu ve svém podcastu Život na tribunách, co si myslí o cenách lóží na Old Trafford. „Hráči mají možnost si ji pronajmout. Neřeknu vám za kolik, ale jsou to nechutné peníze,“ prozradila Nilssonová, která se s Lindelöfem zasnoubila. Ceny však britští novináři znají – pohybují se mezi 24 000 (710 tisíc korun) až 81 600 liber (2,4 milionu korun).

Nikdo vás nenutí si lóži zajistit. „Ale pokud to neuděláte, je z vás loser…,“ přiblížila zvyklosti z kabiny fotbalových milionářů. Její slova zaráží i kvůli tomu, že její snoubenec vydělává 120 000 liber týdně, stejně jako pro ostatní hráče to není nijak zásadní výdaj.

Jakmile svůj box získáte, můžete si užívat. „Máte tam svého vlastního číšníka,“ přiznala. Při středečním vítězství nad Burtonem 4:1 v Ligovém poháru si luxusu užívala také, zatímco její přítel se snažil na hřišti. Na Instagramu pak zveřejnila fotograii s popiskem: „Nevadilo by mi, kdyby tohle byla moje kancelář.“

Maja Nilssonová patří mezi nejkrásnější partnerky fotbalistů v Premier League
Maja Nilssonová patří mezi nejkrásnější partnerky fotbalistů v Premier League