Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Český útočník Hyka z Vegas vládne NHL: Pečuje o něho sexy učitelka!

Autor: vba, ps

Chtěl se v kempu ukázat, aby nemusel na farmu. A Tomáši Hykovi (25) se to daří dokonale! V přípravě nováčka z Las Vegas září a díky čtyřem přesným zásahům je nejlepším hráčem celé NHL. Jistě na tom má zásluhu i jeho sexy učitelka Kateřina.

Když v létě podepisoval roční smlouvu s nováčkem z Las Vegas, větřil, že by mohl dostat příležitost v A-týmu. „Je to nový klub. Myslím, že tam mám větší šanci než jinde,“ přemítal. Určitě ale Hyka netušil, jak moc šanci chytne za pačesy!

Český útočník se skvěle uvedl už v nováčkovském kempu, kde se postaral také o první branku v historii Golden Knights (Zlatí rytíři). A výbornou formu si drží i v přípravě na nový ročník, v níž přidal další čtyři góly.

Přesné rány, rychlý blafák či jako naposledy proti Anaheimu (4:2) chytrá teč. Hyka se na úzkém zámořském kluzišti rychle zorientoval a dává na frak i mazákům. Nikdo z celé NHL nemá před startem sezony lepší čísla!

Je možné, že různé kličky a způsoby zakončení zkouší i doma. Tah na branku má, což je z jeho soukromého života patrné. Už čtyři roky si hýčká krásnou blondýnku, kterou si v červenci zasnoubil.

Kateřina donedávna pracovala na základní škole jako učitelka čtvrťáků, dnes už s ním sdílí lóže v lasvegaském hotelu a společně čekají, jestli Tomáš udělá první tým. Český útočník má skvěle našlápnuto a po jejím boku to půjde jistě snadněji…

Sexy postavička v bikinách stojí za to!
Sexy postavička v bikinách stojí za to!