Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Modelka Kopřivová prozradila: Co ráda dělá s Jágrem a kdy nejvíc přibrala?

Autor: pv

Nebojí se na sebe všechno prásknout. Modelka Veronika Kopřivová prozradila pro říjnové vydání časopisu Dieta, že po účasti ve finále České Miss přibrala deset kilo. Sama v rozhovoru nakousla i tancování u tyče, kterým se v minulosti živila a vtipně ho okomentovala. Partnerku hokejové legendy Jaromíra Jágra zkrátka nic nerozhází a stále se směje.

Kopřivová na sobě skoro denně dře, aby měla stále tak fantastickou postavu. Přesto přes léto na Kladně přibrala čtyři kila. „Bydlíme u Jaromírových rodičů a tam ve velkém jede česká kuchyně, každý den se vaří několik druhů jídel a každý den se peče něco sladkého. Člověk vstane a už je všechno navařené a těžko se to odmítá,“ řekla česká modelka, kterou ještě před pár lety trápil boj s váhou.

„Rok po účasti v Miss jsem přibrala deset kilo. Moje strava byla hrozná a pohyb jsem tenkrát taky moc neměla. Pak jsem začala cvičit, ale vůbec jsem nehubla, protože jsem pořád špatně jedla, a spíš mi rostla svalová hmota, takže jsem vlastně přibírala,“ prozradila Kopřivová, jak neúspěšně zápasila s kily navíc.

Co asi Veronika Kopřivová šeptala svému příteli Jaromíru Jágrovi?
Co asi Veronika Kopřivová šeptala svému příteli Jaromíru Jágrovi?

U přítelkyně sportovní hvězdy se očekává, že musí mít kladný vztah k pohybu. „Mám ráda aktivitu, ať už to jsou výlety nebo procházky. Jako děti jsme dělaly všelijaké sporty. S Jaromírem často sportujeme, ale nikdy jsem nic nedělala vrcholově. Jako malá jsem chodila do patnácti let na tancování, pak jsem musela přestat kvůli zádům. A v dospělosti jsem taky rok a půl tančila, o tomhle „poprasku“ už ale všichni vědí,“ smála se Kopřivová

Vzápětí nakousla, jakou společnou neřest s Jaromírem Jágrem mají. „Jaromír miluje sladké. To znamená, že jsem začala doma víc péct. Samozřejmě zdravě, bez lepku, cukr jsem se snažila nahrazovat přírodními sladidly apod. A potom se domů kupovaly všelijaké sušenky, sice zdravější, ale stejně. A když to vedle vás někdo jí, tak to člověka láká víc a má chuť si dát, i když by ho to samotného nenapadlo. V tomhle jsem se musela naučit víc kontrolovat,“ upozorňuje modelka, která si v poslední době oblíbila bojový sport.

„Hodně jsem si zamilovala kickbox, na který jsem vždycky chtěla chodit, ale až loni jsme si našli s Jaromírem každý svého učitele na Kladně a začali jsme chodit spolu. Strašně mě to chytlo už na první hodině.“