Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Gólman Čech bude muset na Štědrý den do práce: Kradou mu Vánoce!

Autor: vba

Štědrý den s rodinou? Na to může brankář Petr Čech (35) zapomenout! Zápas jeho Arsenalu v anglické Premier League s Liverpoolem totiž přesouvají na 24. prosince!

„Tradici českých Vánoc dodržujeme po celou dobu, co jsme v Anglii. Kapr, řízky, salát, čočka, cukroví,“ vypočítával loni Petr Čech , který tak neslaví svátky jako většina lidí na ostrovech – tedy až 25. ráno. Letos ale bude mít smůlu, Vánoce mu ukradne televize Sky Sports!

Ta si jako držitel vysílacích práv na Premier League může diktovat podmínky. A vymínila si, že šlágr 19. kola mezi Arsenalem a Liverpoolem se přesune z 23. prosince na čtvrtou hodinu odpolední Štědrého dne!

Čechovy fotbalové plány na Vánoce

24. prosince: Liverpool (doma)
26. prosince: Crystal Palace (venku)
30. prosince: West Brom (venku)
1. ledna: Chelsea (doma)

Na celodenní pohodu u stromečku tak může »Čechíno« zapomenout, ze stadionu se dostane domů nejdříve v devět večer... Další den ho potom čeká trénink a 26. prosince Arsenal zase hraje!

Malinká naděje přesto Čechovi svitla. Fandové Liverpoolu totiž proti přeložení zápasu protestují, neboť by měli velké problémy dostat se po jeho skončení z Londýna domů. Jenže podle expertů budou mít smůlu. Sky Sports platí za jeden zápas astronomických 330 milionů korun, což je prý důležitější než nějaký komfort hráčů a fanoušků...

Petr Čech si o Vánocích rád zabubnuje, ovšem letos asi nebude mít šanci. Jeho Arsenal totiž nejspíš bude hrát Premier League.
Petr Čech si o Vánocích rád zabubnuje, ovšem letos asi nebude mít šanci. Jeho Arsenal totiž nejspíš bude hrát Premier League.