Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Největší fanynky viceprezidenta Juventusu: Když si holky Nedvědovy vyrazí!

Autor: ps

Má za sebou fantastickou kariéru, doma spokojenou rodinu, »džob« snů a spoustu peněz. Život viceprezidenta Juventusu Pavla Nedvěda (45) nemá k dokonalosti daleko. A dokonalé také je, když si jeho holky vyrazí. Private jetem tam, kam chtějí…

Dávno už spolu netráví tolik času, jako dřív. Dcera Ivana taky už není malá holčička. Vyrostla z ní fešanda, rodiče ji vyslali na studia do Švýcarska, našla si nového kluka. Letí to…

A tak není divu, že Ivana zavzpomíná na mamku a chvíle, které spolu prožili. Prožívá to vlastně dvakrát, když dává fotky z minulosti na sociální síť. Jí i mamince září oči, jsou šťastné a privátním letadlem míří, kdo ví kam.

„Ty vzpomínky, když jsme spolu,“ napsala k fotce na Instagramu, kde to vážně žije. Mezi posledními snímky nechybí ani návštěva stadionu Juventusu, na kterých Nedvědovi a spol. fandí, co jí hlasivky stačí.

Vazby na rodiče jsou silné. Nedá se to přehlédnout snad z žádné fotografie. Vítěz Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu Evropy z roku 2003 musí být hrdý, jaké zlatíčka má doma. A nesmíme zapomenout ani na syna Pavla. Byl to v osmi letech právě on, kdo tátu přemluvil, aby vzal práci ve vedení »Staré dámy«. Ještě, že dětem naslouchá!

Rodinné pouto je u Nedvědů velmi silné.
Rodinné pouto je u Nedvědů velmi silné.