Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hudler zapíral návštěvu na policii: V letadle šokoval, chtěl kokain, močit i kouřit trávu

Autor: fuk

Žádal kokain, ptal se, kde může kouřit trávu, chtěl močit do servisního stolku, vyhrožoval personálu! Takové bylo podle spolucestujících chování hokejisty Jiřího Hudlera (33) během pátečního letu z New Yorku do Prahy. V sobotu se kvůli incidentu musel dostavit na vysvětlení. Po přímém dotazu Blesku však lhal! Popřel návštěvu policie a incident v letadle zlehčoval.

Hudler podle cestujícího letu Delta Airlines nasednul v pátek na palubu ve »formě«. Podle svědků to vypadalo jako by byl už slušně posilněn třeba alkoholem. A svědek celého incidentu přidal i další detaily. Bývalý český reprezentant a hvězda NHL podle jeho slov žádal po personálu kokain a ptal se, kde může kouřit trávu!

„Když se nedočkal odpovědi, naznačoval Hudler, že se dokonce chce vymočit do servisního stolku,“ doplnil šokovaný spolucestující. Následovaly prý i výkřiky typu: „Tohle není žádná párty, až přistoupí holky, tak se to teprve rozjede...“

Při celé eskapádě prý dokonce vyhrožoval personálu! Na letišti ho pak přímo z letadla doprovázela přivolaná policie.

Hudler přijel Ruzyň, aby dal policii vysvětlení.
Hudler přijel Ruzyň, aby dal policii vysvětlení.

Vyšetřování probíhá

„Nic se nestalo, byl to jen takovej malej incident,“ tvrdil Blesku Hudler v sobotu. Mezitím se ale rozběhlo šetření celého konfliktu. „Vzhledem k probíhajícímu vyšetřování nemůžu říct žádné informace,“ sdělila mluvčí celní správy Šárka Miškovská. „Sice jsem něco zaslechla, ale já o tom s vámi komunikovat asi nemůžu,“ dodala mluvčí Generálního ředitelství cel Martina Kaňková. Bližší informace by měly být známy během dneška.

Na policii jsem nebyl

Že se něco děje, dokazuje i hokejistova návštěva Obvodního ředitelství Policie ČR na Místním oddělení Ruzyně. Tam dorazil v sobotu dopoledne, po zhruba dvaceti minutách ze služebny odjel v taxíku zpět domů. Když se ho ale Blesk přímo před jeho bytem dotázal, zda byl právě na policii, evidentně nervózní hokejista zalhal.

„Nééé na policii... Normálně na letišti,“ odpověděl při krátkém rozhovoru. Tisková mluvčí letiště Václava Havla Marika Janoušková ale Blesku řekla: „Spadá to pod policii, v žádném případu nezasahují složky nebo zaměstnanci letiště.“

Hudlerovi nyní navíc reálně hrozí, že bude mít kvůli excesu na palubě problém s dalším cestováním do Ameriky. Sám hokejista se toho ale neobává. „S tím to nemá vůbec nic společného,“ sdělil Blesku.