Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Beachvolejbalistka Kvapilová: Vyrazila sledovat nabušené americké fotbalisty!

Autor: ps

Šestkový volejbal hodila za hlavu. Proč? Protože nabídka vytvořit tým s beachvolejbalistkou Kristýnou Hoidarovou Kolocovou (29) a bojovat ve světě, se přeci neodmítá! Michala Kvapilová (27) má kromě vyhřátého písku a obtažených bikin ještě jednu sportovní vášeň – americký fotbal!

Když se na vysokou a křehkou blondýnku podíváte, těžko byste hádali, jaký sport miluje. V září se za ním dokonce vydala do zámoří, aby mohla velké hvězdy sledovat přímo z tribuny.

Chtěla prožít trochu nostalgie a připomenout si chvíle, kdy se jako studentka do šišatého míče zamilovala. „Studovala jsem v USA a jednou jsme se dostali mimo univerzitu na místo, kde se hrál americký fotbal. Okamžitě mě to chytlo a začala jsem se o něj zajímat,“ vypráví česká reprezentantka.

Jen co se nabídla možnost vycestovat s tuzemskými hráči, kteří jsou jejími kamarády, okamžitě zareagovala. „S klukama, kteří hrají v Česku, k sobě máme blízko. Nemůžu se dočkat, až si sednu na tribunu a budeme všechno probírat,“ těšila se Michala jako malá holka na barbie.

Ale co ji na tomhle tvrdém a náročném sportu baví? „Samozřejmě, sledovat ty nabušený chlapy! To je vždycky plus,“ smála se Kvapilová. A který hráč ji baví nejvíc? „V zámoří je to quaterback Tom Brady a u nás? To si nechám pro sebe,“ mlžila usměvavá tajnůstkářka.

Michala Kvapilová se raduje z bodu v zápase prvního kola play off na MS proti Nizozemkám
Michala Kvapilová se raduje z bodu v zápase prvního kola play off na MS proti Nizozemkám

Beachvolejbalistka Michala Kvapilová vypráví o cestě do zámoří na americký fotbal.
Video se připravuje ...