Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Fotbalista Berger ukázal krásnou dceru. Nafotili spolu módní kampaň pro Liverpool

Autor: sjs

Nejen dresy a klasické fanouškovské propriety prodává fotbalový Liverpool. Slavný klub vsadil i na vlastní módní kolekci oblečení a doplňků. Kdo ale bude dělat modela? Volba padla na někdejšího záložníka Patrika Bergera, který nafotil reklamní snímky i se svou půvabnou dcerou Valentinou.

Vkusné fotografie vypadají jako z kampaně pro slavné světové značky, jako jsou Louis Vuitton nebo Ralph Lauren. Berger pózuje v kabátu, šále a bavlněném svetru s logem klubu z Anfield Road.

Nová značka oblečení má být jednou z nejúspěšnějších v luxusním segmentu, ale zároveň má být dostupná větší sortě lidi. Cena kabátu se tak pohybuje na 150 librách (4350 korun), stylová hnědá taška stojí 140 liber (4000 korun) a svetr si můžete pořídit za 90 liber (2600 korun).

Totožné ceny jsou i u dámské kolekce, kterou prezentuje půvabná Bergerova dcera Valentina. „Vždycky je to pro mě fantastický zážitek, když můžu pracovat pro klub a ještě je u toho i má dcera. Tím je to ještě výjimečnější,“ řekl model Patrik Berger.

Valentina Bergerová je okouzlující mladá dáma
Valentina Bergerová je okouzlující mladá dáma