Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Poslední zápas před porodem? Nervózní Růžičkova Marie sledovala prohru Chomutova

Autor: pv

Už se to blíží. Hokejový trenér Chomutova Vladimír Růžička (54) může být každou chvíli potřetí otcem. Dceru mu porodí manželka Marie (29). Kouč Pirátů už začíná být pomalu nervózní, protože dítě má přijít na svět zrovna v době, kdy jeho tým absolvuje velkou porci utkání. Přestože je paní Růžičková ve vysokém stadiu těhotenství, chodí pravidelně fandit na domácí zápasy. V pátek to byla možná její poslední návštěva před porodem.

V létě si trenér Vladimír Růžička vzal svou milou Marii a nyní čekají na ten nejšťastnější okamžik. Jen se jim do toho plete hokej.

„V těchto chvílích víc myslím na to, co se děje doma. Porod může přijít každou chvíli, ale myslím si, že to umím dobře rozdělit,“ řekl deníku Sport kouč Chomutova. V pátek Piráti prohráli s Hradcem Králové 2:3 a na tribuně nechyběla ani paní Marie.

Paní Marie Růžičková už má jen pár dní do porodu
Paní Marie Růžičková už má jen pár dní do porodu

„Chodím pravidelně na každý domácí zápas a dříve jsem jezdila i na venkovní utkání, ale teď by to bylo velké riziko a muž mi to zakázal,“ prozradila paní Růžičková , která nervózně sledovala utkání a nervy uklidňovala čokoládou.

Těhotná snoubenka trenéra Růžičky: S nenávistí jsem se naučila žít
Video se připravuje ...

Rodit může každou chvíli a například v neděli bude hrát Růžičkův tým až v 500 kilometrů vzdáleném Třinci.

„Beru to tak, že když to přijde, tak to přijde. Horší je, že to může přijít kdykoliv. Termín máme 20. října a to hrajeme doma s Mladou Boleslaví, ale spíš čekáme, že se narodí dřív, co nám říkali doktoři. Takže teď čekáme a víceméně mám telefon pořád u sebe,“ upozornil Růžička.

První rozhovor partnerky trenéra Růžičky: Při fandění se mírním kvůli miminku
Video se připravuje ...