Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Najdete v davu pravého Jágra? Hokejista překvapil věrné fanoušky

Autor: sjs

Ani do druhého zápasu v dresu Calgary nenastoupil. Jaromír Jágr (45) se stále ještě necítí být připraven. Fanoušky tak alespoň potěšil svou přítomností na stadionu a nejvíce nadchnul ty nejvěrnější. Parta „Cestujících Jágrů“ dělala rozhovor do televize a mezi ně se vloudil ten opravdový Jaromír.

Žádný hokejista se nemůže pochlubit tím, že by měl tak oddané příznivce. Skupina „Cestujících Jágrů “ objíždí zimáky, kde druhý nejproduktivnější hráč historie nastupuje. Nyní vyrazili do Calgary a těšili se, že uvidí Jágra, jak v sobotu premiérově naskočí do utkání s Winnipegem. Fanoušci v dlouhých černých parukách a v dresech všech týmů a reprezentace, za kterou Jágr kdy hrál, se však nedočkali.

Udělali tak alespoň rozhovor pro televizi. „Jágr je evropský Gretzky. Je to ikona a moc mu fandíme,“ řekl jeden ze čtrnácti Jágrů. Během chvíle se vynořil pravý Jaromír Jágr a dočkal se bouřlivého přijetí od partičky věrných a přinesl jim svůj podepsaný dres Calgary pro dalšího člena skupiny. „Dneska nebudu hrát, někdo z vás mě může na ledě nahradit a já půjdu na párty,“ vtipkoval český útočník.

Český hokejista si vzal masku se svou podobiznou a rozesmál fanoušky i reportéra
Český hokejista si vzal masku se svou podobiznou a rozesmál fanoušky i reportéra