Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Je to vůbec možné? Schumacher prý váží 45 kilo a scvrknul se o 14 centimetrů!

Autor: sjs

Jestli je to pravda, tak je to hodně zlé. Podle posledních zpráv od nejmenovaného člena rodiny Michaela Schumachera má legendární pilot formule 1 vážit pouhých 45 kilogramů a zmenšil se z původní výšky 174 centimetrů o rovných 14 čísel. Tak prý vypadá skoro 4 roky po nehodě na lyžích.

Nechce se tomu ani věřit. Sedminásobného mistra světa formule 1 Michaela Schumachera už byste možná ani nepoznali. Měří prý pouhých 160 centimetrů a váží kolem 45 kilogramů. Ani jeho celkový stav nemá být nejlepší.

Čeká Corinnu s Michaelem ještě šťastná budoucnost? Jeho manželka věří, že ano
Čeká Corinnu s Michaelem ještě šťastná budoucnost? Jeho manželka věří, že ano

„Bohužel je komatu a bojuje z posledních sil svého života, ale nemyslím si, že má příliš šancí. Všichni blízcí lidé ho denně navštěvují. Je velmi bolestivé, co se mu stalo,“ tvrdí údajně někdo z rodiny Schumachera. Server Las2Orillas už ale neprozradil, kdo je zdrojem těchto informací.

Vše nahrává tomu, že jde pouze o nechutnou spekulaci. Věřme tomu, že je na tom někdejší jezdec stájí Jordan, Benetton, Ferrari a Mercedes daleko lépe. Jak na tom ale ve skutečnosti německý sportovec je, jeho rodina neustále úzkostlivě tají.

JAK TO BYLO: Smutné narozeniny. Schumacherovi je dnes 48 let...
Video se připravuje ...