Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Střelec Slavie Necid: Jak ho sbalila manželka? A kde bylo první rande?

Autor: sjs

Jsou dokonalý pár. Fotbalový reprezentant Tomáš Necid (28) a jeho manželka Klára (28) k sobě skvěle pasují a společně vychovávají dvouletého syna Alexe. Útočník Slavie nyní prozradil, že ho před lety ulovila manželka, když mu jako první zavolala.

Bylo to osudové setkání. „Seznámili jsme se v pražském baru, protože jsme měli společné kamarády. Pak jsme jeli všichni na diskotéku,“ řekl Necid v Magazínu MF Dnes. Klára mu pak připomněla, že se dlouho neviděli a až za měsíc jí fotbalista zavolal.

Porod a pak už budeme rodina.
Porod a pak už budeme rodina.

„Ty jsi zavolala! Vracel jsem se z reprezentace a na telefonu vidím, že volá Klárka. Tak jsme si povídali a pak se sešli. Já jí chtěl zavolat později, ale ona to asi nevydržela,“ smál se Necid a popsal i jejich první rande. „Klárka měla pejska, tak jsem za ní přijel a šli jsme se s ním projít po Ořechovce. Romantika!“

Bývalé mistryni republiky a vicemistryní Evropy i světa a ve sportovním aerobiku bylo tehdy 19 let. O tři roky později se 1. července 2011 vzali a nyní mají dvouletého syna Alexe. „Chtěli bychom asi ještě jedno dítě, nejlíp holčičku,“ prozradila mladá paní Necidová.