Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Osamělá legenda. Kopřivová za Jágrem neletí, první cesta je na Floridu

Autor: fuk, pan

Nepřízeň živlů a zuřící hurikán už se jí dvakrát postavily do cesty. Veronice Kopřivové (26) se ale přeci jen podařilo v pátek odletět za oceán, kde ji dychtivě očekává náruč Jaromíra Jágra (45). Na láskyplné shledání si ale musí oba ještě počkat.

Zatímco »Džegr« měl včera plnou hlavu zápasu Calgary s Ottawou, Verča se zřejmě vrhla na svůj vlastní byznys. Vždyť už před časem tvrdila, že namísto do mrazivé Kanady bude její první cesta mířit na Floridu.

„Nevím o tom, že bych se měla někam stěhovat. Teď mám na plánu jiné věci,“ vyloučila trvalý přesun za svým miláčkem. Že by si slavný páreček naordinoval občasná rande?

Slavné "osmašedesátce" by však přítomnost jeho milé rozhodně pomohla. Jágr si za svůj nový klub v Calgary zahrál dva zápasy s bilancí jedné výhry a jedné porážky. Naposledy musel se svým týmem vstřebat domácí debakl od Ottawy, která "plameny" sfoukla jasně 6:0.

Jaromír Jágr během své premiéry proti Los Angeles
Jaromír Jágr během své premiéry proti Los Angeles

Jágr zatím na své první body v novém klubu čeká. Na přízeň kanadských fanoušků si však v žádném případě stěžovat nemůže. „Od té doby, co tu jsem, se ke mně lidé chovají úžasně. Udělám vše proto, abych jim dokázal, že stále umím hrát hokej," nevěšel hlavu pětačtyřicetiletý hokejista.

I když kladenskému rodákovi věří fanoušci, trenér i spoluhráči, je jasné, že přítomnost Veroniky by mohla být tím rozhodujícím faktorem, aby se druhý nejproduktivnější hráč historie NHL znovu dostal do patřičných obrátek.

Veronika však už několikrát v minulosti dala jasně najevo, jak je pro ní její byznys s módním oblečením a práce na webových stránkách, kde tyto produkty prodává, důležitá. Jak dlouho však bude obchod dostávat přednost před novou posilou Calgary?

Jágr se těmito úvahami nemá čas zabývat. Již dnes v noci ho čeká další zápas za svůj nový tým, Flames se utkají s Vancouverem. Dočká se hvězdný útočník vítězství a prvních kanadských bodů v novém dresu?

internetovému obchodu s oblečením.

Více na https://isport.blesk.cz/clanek/vip-sport/315757/tenistky-martincova-a-pliskova-si-delaji-legraci-z-koprivove-takhle-paroduji-jagrovu-lasku.html