Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hecování před zápasem: boxerka políbila soupeřku! Je neslušná, řekla pak o ní

Autor: sjs

Už v sobotu se v ringu porvou do krve. Ještě před utkáním se potkaly dvě boxerky Mikaela Laurenová (41) a Cecilia Braekhusová (36) na tradičním tiskové konferenci. Když se fotily tváří v tvář, blonďatá Švédka svou rivalku nečekaně políbila na rty. Od Braekhusové dostala okamžitě facku!

Bylo to takové milé kočkování. Když Laurenová políbila šokovanou Braekhusovou, dostala od ní sice malou facku, ale obě se tomu začaly společně smát. Vtipné je, že Laurenové se podobná věc přihodila loni před zápasem s Klarou Svenssonovou, ale tentokrát byla ona obětí vtípku. Krajanka ji totiž během vážení poplácala po zadku.

Soupeřky si ani tentokrát neodpustily klasické rýpání, které předchází zápasům. „Je neuvěřitelně falešná a neslušná,“ řekla o rivalce líbající Švédka Laurenová. Tomu se Braekhusová zasmála a vyhlásila, jak soupeřku v ringu zničí.

„Už se dost ponížila. Nikdy jsem se nezaměřovala na to, že někoho porazím knokautem, ale tentokrát to mám v plánu,“ varovala Braekhusová. K utkání nastoupí 21. října v norském Stokku. Pro boxerky to není první vzájemná bitva. Proti sobě nastoupily a Braekhusová tehdy zvítězila po technickém K.O.

Boxerka Mikaela Lauren před zápasem políbila soupeřku Braekhusovou
Boxerka Mikaela Lauren před zápasem políbila soupeřku Braekhusovou

Témata:  polibekboxpusaringVIPsport