Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Růže mezi trny. Plíšková zářila v černých květovaných šatech před Turnajem mistryň

Autor: sjs

Může za to Michal Hrdlička, že teniska Karolína Plíšková rozkvétá jako růžička. Alespoň se to ozývá z blízkého okolí bývalé světové jedničky. Možná i proto Plíšková zvolila na slavnostní akt, losování skupin Turnaje mistryň černé šaty s růžemi.

Mezi osmičkou nejlepších hráček sezony Karolína Plíšková zářila. Měla jeden z nejlepších outfitů, který podtrhovala velká růže na hrudi a menší růžičky na černých šatech. Česká tenistka oděná do tmavé barvy se dočkala po losu Turnaje mistryň Bílé skupiny, která by jí měla více vyhovovat.

V Singapuru je ve hře celkem 7 milionů dolarů (155 milionů korun) a na neporaženou vítězku čekají dva miliony dolarů (44 milionů korun). Plíšková by musela porazit Španělku Garbiň Muguruzaovou, Američanku Venus Williamsovou z USA a vítězku Roland Garros Jelenu Ostapenkovou z Lotyšska.

GALERIE: Podívejte se na sedm účastnic Turnaje mistryň.

Osm nejlepších tenistek letošní sezony se sešlo na Turnaji mistryň
Osm nejlepších tenistek letošní sezony se sešlo na Turnaji mistryň

„Myslím, že složení mojí skupiny je pro mě lepší než té druhé. Hrajeme všechny podobným stylem. Se všemi se znám dobře, snad se připravím, jak nejlépe můžu, a odehraju dobré zápasy,“ řekla Plíšková, která celý turnaj rozehraje. V neděli nastoupí od 11.00 českého času proti sedmatřicetileté Venus Williamsové.