Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Tahle provokace může Jágra naštvat: Polonahý vzkaz jeho lásky Veroniky!

Autor: ps

On dře v kruté zimě, která vládne kolem kanadského Calgary, potí krev zřejmě v poslední sezoně NHL. Jenže když si Jaromír Jágr (45) otevře Instagram, je to k naštvání! Jeho polonahá láska Veronika (26) mu z vyhřáté Floridy posílá pozitivní vibrace.

Teprve se v dresu »Plamenů« rozkoukává, potřebuje maximální pohodu. Ale Jágr je v Kanadě bez své drahé polovičky, která mu v těžké době zrovna nepomáhá.

Jágrova Veronika posílá z Floridy pozitivní vibrace.
Jágrova Veronika posílá z Floridy pozitivní vibrace.

„Posílám trochu těch positive vibes z pláže,“ napsala Kopřivová k fotce v růžové podprsence, z níž vykukují krásně tvarované vnady. Co na to Jágr? Asi je šťastný, že si Veronika užívá milované destinace na jihu USA, kterou nazývá svým domovem, ovšem provokativní fotky – ať už sexy v bikinách či z rozpáleného písku – Jardu k lepším výkonům nevytáhnou.

Obzvlášť po prvním zápase v elitní formaci Calgary, které sice přispěl asistencí, ale porazit Carolinu (1:2) bylo nad její síly. Produktivita české ikony se rozhodně musí zlepšit! Ve čtyřech zápasech Jaromír nasbíral dva body za asistence, což je na jeho poměry velmi málo.

Spíš by se hodilo, kdyby mu Veronika byla nablízku, jí se ale do té zimy na severu nechce…

Jágrova Veronika: Na Floridě žili v luxusu, v Kanadě se musí spokojit s hotelem!
Video se připravuje ...