Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Je to vážně ona?! Sexy tenistka přibrala až na 120 kilo, potopil ji táta

Autor: ps

To bylo pokoukáníčko, když vyběhla na kurt! O krásnou štíhlou blondýnku, která byla brána za jednu z nejvíc sexy hráček okruhu WTA, měl zájem snad každý, kdo o tenis zavadil. Jsou to ale tři roky, co Australanka Jelena Dokič (34) sekla s tenisem. Stala se z ní baculka!

Plakáty se sexy postavičkou, rozzářené obličeje nadšených fanoušků, slušný tenis. Dokič to dotáhla až na čtvrtou příčku světového žebříčku, kariéru měla parádně rozjetou. Do té doby, než ji otec Damir, který ji doprovázel na turnajích, začal dělat ostudu.

Pokřikování v opilosti, rvačka s kameramanem, rozbitý novinářův mobil, roztržka s obsluhou na US Open. To je jen krátký výčet výstřelků, které má táta Dokičové za sebou. Na šílené chování dojel nejen muž, jenž nakonec dostal doživotní zákaz vstupu na turnaje WTA, ale později také sama tenistka.

Když Dokič hrála na okruhu WTA, patřila k nejvíc sexy tenistkám.
Když Dokič hrála na okruhu WTA, patřila k nejvíc sexy tenistkám.

Jelena trpěla depresemi, psychické problémy se promítly i na zdraví – konkrétně na štítné žláze. V roce 2014 definitivně ukončila aktivní kariéru a šlo to s ní z kopce. Její váha během pár měsíců atakovala hranici 120 kilogramů!

„Musela jsem se sebou něco začít dělat. Za šest měsíců jsem zhubla 30 kilo, ale byly to galeje. Přestala jsem konzumovat sladké nápoje, pila jsem jen čaj a tři litry vody denně,“ popisuje fázi hubnutí žena s chorvatskými kořeny.

Část cesty má za sebou, ale druhá a ještě těžší fáze ji čeká. „Teď chci zhubnout dalších 30 kilo!“ hlásí odhodlaně.