Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Ze Sagana už je táta! Slovenský šampion má syna, jmenuje se jako slavný herec

Autor: bko

Na ten okamžik se dlouho těšili. Manželka slovenské cyklistické hvězdy Petera Sagana (27) Katarína (28) ve středu porodila jejich prvního potomka. Trojnásobný mistr světa to oznámil na sociální síti. A jaké dal slavný pár svému prvorozenému synovi jméno?

„Naše rodina se dnes rozrostla! S Katkou jsme nadšení, že vám můžeme oznámit příchod Marlona. Dítě i jeho matka jsou zcela zdraví,“ pochlubil se Sagan na Twitteru. Fotku malého „sagaňátka“ ovšem nedodal, fanoušci se museli spokojit se zamilovaným snímkem novopečených rodičů.

Peter Sagan prozradil, že s manželkou Katkou čekají prvního potomka.
Peter Sagan prozradil, že s manželkou Katkou čekají prvního potomka.

Katarína porodila v Monaku, kde pár po většinu roku žije. Že očekávají potomka, oznámili manželé 20. června.

A proč Marlon? To se Sagan nepochlubil, ve francouzštině ale jméno znamená jestřáb. Jeho asi nejslavnějším nositelem byl legendární americký herec Marlon Brando, po němž se pojmenovávaly děti v 60. a 70. letech po tisících...

Sagan se na příchod dítěte zodpovědně připravoval. Po zářijovém světovém šampionátu v norském Bergenu, kde završil zlatý hattrick, ukončil sezonu, aby mohl být manželce před porodem nablízku. Ze stejného důvodu se tento týden nezúčastnil galavečeru Mezinárodní cyklistické unie v Číně.

Peter Sagan - vše o slovenském cyklistovi najdete ZDE »