Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Závist na Spartě! Nesmrtelná teta Bohdalová s cigárkem viděla bídu na Letné

Autor: nem

Sparta po příšerném antifotbale vypadla z domácího poháru už v osmifinále! Rupla doma s Ostravou (2:2 a 2:4 na penalty). Ostatním soupeřům tak mohou jen závidět, že postoupili dál v boji o Evropskou ligu. Totální blamáž na Letné sledovala i filmová legenda Jiřina Bohdalová, která excelovala například v oblíbené pohádce Nesmrtelná teta jako Závist.

„Štěstí pomine, rozum se ztratí. Jenom já, Závist, jsem věčná,” směje se ve filmové klasice Bohdalová, která ve středu sledovala podívanou jen pro otrlé. Osmašedesátiletá herečka si na tu hrůzu musela dát cigaretu. „Soustředíme na zápas veškerou svou energii,“ prohlásil italský kouč Sparty Andrea Stramaccioni.

Jiřina Bohdalová si na Spartě dopřávala cigaretku ve dveřích VIP tribuny
Jiřina Bohdalová si na Spartě dopřávala cigaretku ve dveřích VIP tribuny

Bůh suď, co tím myslel… Půl hodiny měli přihlížející dojem, že by bylo větší vzrůšo sledovat AZ kvíz v televizi, nebo zajít přes ulici na klauna v cirkusu Berousek. To, co předváděli rudí, by se nevešlo do pojmu fotbal a ikonu Letenských Tomáše Rosického (šetřili ho na nedělní ligu právě s Ostravou) musely na ochozu bolet nohy i oči.

Po gólu exslávisty Hrubého ve službách Baníku přišel brankový i penaltový nervák, při němž si musel okusovat nehty. Poté, co Nestor a Karavajev z puntíku překopli bránu, jel smutný domů do Šestajovic.

Stramaccioni po krachu: Cítím, že majitel pořád věří našemu plánu
Video se připravuje ...