Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tyhle fotky mluví za vše, Vaidišová a Štěpánek na Spartě: Intimní dotyky!

Autor: nem, bko

Kopaná je mocná čarodějka. Přenáší hory i city. Tenisové celebrity Radek Štěpánek (38) a Nicole Vaidišová (28) se vzaly a pak rozvedly. „Štěpec“ chvíli oblažoval svým šarmem Petru Kvitovou (27), ale i to je pryč. Včera si exmanželé Radek a Nicole vyrazili na fotbalovou ligu na Spartu (Baník porazila 3:2) a měli se k sobě na letenském ochozu jako staří dobří známí. Nebo jako milenci?!

Tohle nemůže být náhoda… Nicole Vaidišová Radkem Štěpánkem si v neděli navečer užívali svojí přítomnost na zápase fotbalové Sparty. A hlavně daviscupový hrdina ke své exmanželce měl hodně blízko. Tady brada položená na jejím rameni, tady zamilovaný pohled… Jsou tihle dva opět spolu?

Intimní gesto Radka Štěpánka směrem k Nicole Vaidišové... Co to může znamenat?
Intimní gesto Radka Štěpánka směrem k Nicole Vaidišové... Co to může znamenat?

Štěpánek si bral Vaidišovou v „prokleté“ katedrále svatého Víta na Pražské hradě v létě 2010, o tři roky později se rozvedli. „Měli jsme oba rozdílné názory na život a vyústilo to naším rozchodem. Bylo to pro nás vysvobození,“ vysvětloval tehdy Radek.

Ten si pak nabrnknul ještě další tenistku Petru Kvitovou , tahle láska ale taky rychle odkvetla. Na začátku roku 2016 se nicméně spekulovalo o tom, že Štěpánek s Vaidišovou se dali opět dohromady.

Někdejší sedmá tenistka světa se pak ovšem ukazovala i se svým mladým golfistou Danielem Suchanem, takže všechno tak trochu usnulo. Teď je ovšem staronové vzplanutí lásky mezi tenisovými celebritami opět rázně ve hře...