Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Měsíc byl bez lásky. Za Jágrem přiletěla Veronika. Narazí na sokyni Kobzanovou?

Autor: sjs

Od té doby, co začátkem října odcestoval do Kanady, se neviděli. Hokejista Jaromír Jágr (45) se vydal na svou poslední štaci v NHL a podepsal kontrakt s Calgary se základním platem na milion dolarů ročně. V Česku nechal svou partnerku Veroniku, která se dočkala opětovného shledání skoro až po měsíci.

Oba měli spoustu práce. Jágr na sobě maká, aby se předvedl ve své poslední sezoně v NHL. Za Calgary zatím stihl odehrát pět zápasů a připsal si dvě přihrávky na gól. Celý minulý týden však nehrál kvůli nespecifikovanému zranění v dolní části těla.

Nyní už by se měl ale do sestavy pomalu vracet. Jeho Veronika přiletěla v ideální dobu, kdy Jágrův tým čeká série domácích zápasů, která potrvá až do 13. listopadu.

Nedělní utkání Calgary s Washingtonem sledovala Kopřivová z tribuny a kanadskému klubu přinesla štěstí, když vyhrál 2:1.

Veronika Kopřivová si užívala dovolenou na Ibize bez Jaromíra Jágra
Veronika Kopřivová si užívala dovolenou na Ibize bez Jaromíra Jágra

„Po dvou letech zažíváme zimu a vidíme snížek,“ napsala na Instagram Kopřivová, ke snímku z Calgary. Poslední dvě sezony totiž s Jágrem žila na slunné Floridě a nyní si musí zvykat na drsnější podnebí.

Pořádné horko by ji mohlo být, jestli narazí na Dianu Kobzanovou, partnerku Jágrova spoluhráče Michaela Frolíka. Obě dámy se nemusejí a škorpí se spolu na sociálních sítích.